+30 697 2209364, +30 210 8169522, +30 210 8169597                Πεύκων 13 Πλ. Βαρυμπόμπης και Ευκαλύπτων 16, 13677        

slider n5

________________________________
erasm

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ERASMUS+

________________________________
erasm________________________________

Επισκεφτείτε τα 
Μοντεσσοριανά Σχολεία

monte

______________________

 

Επισκεφτείτε την 
Παιδαγωγική Πρωτοπορία

protop

___________________________

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  

Κάντε κλικ εδώ
για να δείτε διευθύνσεις Site
με όλες τις απαραίτητες
πληροφορίες 
για τις εργασίες σας
.
_______________________________

Όλοι οι οδηγοί
των αρχαιολογικών
μουσείων της Ελλάδας
για ηλεκτρονικό ξεφύλλισμα

 _______________________________

 Εάν δεν έχετε βρει κάποια 
από τα βιβλία του Οργανισμού
Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων,
μπορείτε να επισκεφθείτε
την ιστοσελίδα του Υπουργείου

http://digitalschool.minedu.gov.gr
_______________________________

ΤΟ ΑRΜΑΒΕΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Οκτωβρίου 2014 η προκαταρκτική συνάντηση Διευθυντών και Υπευθύνων Armabey της χρονιάς 2015.

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Οκτωβρίου 2014 η προκαταρκτική συνάντηση Διευθυντών και Υπευθύνων Armabeyτης χρονιάς 2015.

Όπως γνωρίζετε, το Αrmabey είναι μία πρωτοβουλία τριών σχολείων της Ελλάδας και πέντε σχολείων της Τουρκίας με σκοπό τη διάδοση του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού γίγνεσθαι των δύο γειτονικών λαών. Το μεγάλο όφελος για τα παιδιά είναι, εκτός από τη διεύρυνση των πνευματικών τους οριζόντων, η περεταίρω επαφή τους με την αγγλική γλώσσα, καθώς οι εργασίες του Αrmabeyγίνονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

Το Armabeyθα διεξαχθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 24 & το Σάββατο 25 Απριλίου 2015. Το θέμα του φετινού Armabeyείναι αυτό που προτάθηκε από το σχολείο μας: «Πολιτιστικά μνημεία στην Ελλάδα» και τον επόμενο χρόνο «Πολιτιστικά μνημεία στην Τουρκία». Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο Αrmabey(ηλικίας 11 έως 15 ετών) και των οκτώ σχολείων θα συνεργαστούν ανταλλάσσοντας e-mailsκαι θα εκπονήσουν εργασίες σε powerpoint για την ημέρα της τελικής παρουσίασης, οπότε και θα ακολουθήσει αρχαιολογικός περίπατος στα μνημεία που έχουν προεπιλεγεί.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των εκπαιδευτηρίων Beykent Κωνσταντινούπολης και Beykent Αδριανούπολης (Edirne), Marmara College Κωνσταντινούπολης και Αλικαρνασσού (Bodrum),                   DarussafakaSchools, Μοντεσσοριανά Σχολεία – Παιδαγωγική Πρωτοπορία και Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Η Διεύθυνση του σχολείου μας δεξιώθηκε τους Διευθυντές και υπεύθυνους Armabey των προαναφερθέντων σχολείων την Παρασκευή το βράδυ στην πλατεία Ψυρρή και το Σάββατο το μεσημέρι, μετά τη συνάντηση, στο Θησείο σε εστιατόριο με θέα το βράχο της Ακρόπολης.

arm3

arm4

arm2

arm1

Pin It

Please publish modules in offcanvas position.