Είσοδος για μαθητές

Εάν δεν έχετε ενημερωθεί 

για τα στοιχεία εισόδου, 
επικοινωνήστε μαζί μας στο 
210-8169522 & 210-8169597

--------------------------------------------

Περιηγηθείτε στο σχολέιο μας
μέσω της εικονικής περιήγησης

virtual-tour-button

_______________________________
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
 

Κάντε κλικ εδώ
για να δείτε διευθύνσεις Site
με όλες τις απαραίτητες
πληροφορίες 
για τις εργασίες σας
.

Όλοι οι οδηγοί
των αρχαιολογικών
μουσείων της Ελλάδας
για ηλεκτρονικό ξεφύλλισμα

 

 Εάν δεν έχετε βρει κάποια 
από τα βιβλία του Οργανισμού
Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων,
μπορείτε να επισκεφθείτε
την ιστοσελίδα του Υπουργείου

http://digitalschool.minedu.gov.gr
_______________________________

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2016

Το Σάββατο 17.12.2016 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο bazaar. Τα παιδιά και οι γονείς τους επισκέφθηκαν τις τάξεις στις οποίες υπήρχαν τοποθετημένες χειροτεχνίες των παιδιών με ημερολόγια, διακοσμημένα στεφανάκια, γούρια, κοσμήματα χειροποίητα, το επιτραπέζιο παιχνίδι μας "Ο Παντογνώστης", καραβάκια κ.α. Όλοι οι επισκέπτες του bazaarθαύμασαν τις δημιουργίες των παιδιών και αγόρασαν όλα τα προαναφερθέντα είδη για να βοηθήσουν τους σκοπούς του bazaar. Γεύτηκαν επίσης αλμυρά και γλυκά εδέσματα που είχαν προσφέρει οι γονείς του σχολείου καθώς επίσης και όλα όσα είχε φτιάξει η κυρία Αγάπη στην κουζίνα του σχολείου. Αρκετά χρήματα συγκεντρώθηκαν από τη Λαχειοφόρο αγορά καθώς επίσης και από τα penalties, το πινγκ-πονγκ και το διαγωνισμό με τα βελάκια.

Από όλες τις παραπάνω δράσεις καθώς και από χρήματα που προσέφερε το σχολείο συγκεντρώθηκαν 7.497 ευρώ, γεγονός που κατατάσσει αυτή τη χρονιά στις πιο κερδοφόρες!

Τα χρήματα θα διατεθούν, όπως γνωρίζετε, στο "Χαμόγελο του παιδιού",  σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες του Δήμου Αχαρνών και στην Ιερά Μητρόπολη Αχαρνών, Ιλίου και Πετρουπόλεως.

Κατά τη διάρκεια του Bazaar οι γονείς παρακολούθησαν τα εορταστικά δρώμενα των τάξεων με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Οι μαθητές της Προσχολικής Αγωγής, του Δημοτικού και των τμημάτων χορού, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους

baz1

baz2.

baz3

baz4

baz5

baz6

nhpb

giorthb